Šajos ogļu grilos ēdienu var pagatavot lēnām un vienmērīgi zemā temperatūrā, kā rezultātā gaļa nepiedeg, nav nepieciešams izmantot taukvielas, un uzturvielas labāk saglabājas. Big Green Egg grili balstās uz vairāk nekā 3000 gadu senām Āzijā cepšanai izmantotajām tradicionālajām dūmu krāsnīm ar malkas apkuri. Uz šī pamata, līdz ar mūsdienu zināšanām, apstrādes procesiem un jauniem materiāliem, ir izstrādāts perfekts grils. Pateicoties keramiskajiem materiāliem, pārsegtiem ar vāku, Big Green Egg patērē ļoti maz ogļu. Papildus, pateicoties lieliskajai gaisa cirkulācijai, ēdiens vēlamajā temperatūrā cepas vienmērīgi, kā rezultātā ēdiena gatavošanās laikā varat neuztraukties un izbaudīt kompāniju, nevis nepārtraukti skraidīt pie grila. Cept var ar dažu grādu precizitāti temperatūras amplitūdā 70 – 350 C neatkarīgi no āra temperatūras. Neatkarīgi no gadalaika, varat pagatavot lielisku ēdienu ārpus telpām. Piemēram, Ziemassvētku rītā varat likt cepties ēdienu un vakarā, ierodoties mājās, baudīt siltu, sulīgu gaļu. Šie grili ir piemēroti grilēšanai, cepšanai, vārīšanai, sautēšanai un kūpināšanai, kā arī cepšanai uz lēnas uguns. (slow cooking).
Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas pieredzi, personalizētu pieejamo informācijas saturu un spētu sniegt tieši Jums paredzētus ieteikumus un piedāvājumus.Piekrītu